Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Forside

INDSÆTTELSE AF SIGNE LUCA ANDERSEN
SOM SOGNEPRÆST  I MESSIASKIRKEN

Signe Luca Andersen blev ansat som sognepræst (50% tid) ved Messiaskirken pr. 01.01.2021. Indsættelsen var oprindeligt fastlagt  til søndag 03.01.2021, men da var kirken lukket. Det er nu aftalt med provst Peter Birch, at indsættelsen foretages ved søndagsandagten 24.01.2021 kl.10.30. Andagten vil følge de nugældende retningslinjer under Corona-pandemien, dvs. varighed af 30 min. og sang kun ved kirkens kor. Der vil derfor heller ikke efterfølgende blive afholdt reception, det må vi vente med, til vi igen har mulighed for at forsamles mange mennesker i kirken og i menighedshuset.

Det er mit håb, at vi, trods restriktionerne, kan få sagt pænt goddag og velkommen til Signe 24.01.2021.

Per Rinch-Henriksen, formand for menighedsrådet.

 

FORLÆNGELSE AF RESTRIKTIONER - Åbning for gudstjenester

Med forlængelsen af de gældende restriktioner kan Messiaskirken desværre ikke åbne helt så meget efter nytår, som vi havde håbet. Vi har derfor ikke nogen aktiviteter udover kirkelige handlinger til og med den 7. februar. På anbefaling fra landets biskopper afholder vi i perioden frem til 7. februar en kort gudstjeneste om søndagen kl. 10.30, dog uden fællessang og nadver. 

Selvom vi ikke har nogen aktiviteter, vil kirken være åben alle hverdage mellem 10 og 12 for andagtssøgende. Her kan du komme og tænde et lys og nyde rummets ro og plads til andagt. Og husk, du er altid velkommen til at ringe til en af præsterne, hvis du har behov for en samtale.

 

 

Opdateret 20.01.2021 

 

Kalender